Penguinshots ofron shërbim fotografie dhe video të një cilësie të lartë me teknologjinë më të fundit sipas kërkesave të klientëve. Agjencia jonë ofron gjithashtu paketa të krijimit të dizenjove dhe websiteve.

Ju mund t’i kërkoni fotografëve tanë t’ju përditësojnë fotot vazhdimisht në rrjetet tuaja sociale ndërsa po ndodh eventi, ndërsa fotografitë përfundimtare ju dorëzohen brenda 1 ore nga mbarimi i eventit.