PenguinShots është një agjenci fotografie e cila prej disa vitesh ofron marketing përmes fotografisë dhe videos për bizneset, organizatat, konferencat dhe shërbim profesional për eventet personale. Agjencia jonë ofron gjithashtu paketa të krijimit të dizenjove dhe websiteve.

Klientët e Penguinshots janë disa nga kompanitë dhe organizatat më në zë në Shqipëri.