Në ditën tuaj më të veçantë zgjidhni stafin profesional dhe kreativ të Penguinshots për të realizuar fotografitë më origjinale dhe më argëtuese, të cilat mund të bëhen simbol i jetës së re që po nisni!

Ne ofrojmë mbulim 100% të secilës etapë që ju do të celebroni dhe dërgim të fotove në kohë rekord.

Kontaktoni në 0662323123 për të rezervuar datën tuaj të shënuar!