Ju mund të rezervoni fotograf për eventin tuaj duke na kontaktuar direkt në email duke shkruar në info@penguinshots.com dhe ne do t’ju japim një ofertë shumë shpejt pas mbërritjes së emailit. Na kontaktoni direkt në Nr Cel: 0697857204